Pàgines

Cercar en aquest blog

dissabte, 11 de febrer del 2012

Zooburst. Animem les nostres històries!

La setmana passada, gràcies al curs de noves tecnologies que estava realitzant, vaig tenir l'honor de conèixer l'eina Zooburst, la qual permet crear vistosos llibrets en format de realitat augmentada (3D). És una eina molt útil per crear contes, sobretot per a l'Educació Infantil i Primària. Com a totes les eines web 2.0 que anem veient, primerament t'has de registrar a la pàgina (un cop registrat, s'envia un correu electrònic amb la contrasenya).

Quan inicies la creació del llibre, s'obre una plantilla molt senzilla que permet incloure text, fotografies i enllaços. Les pròpies imatges poden contenir text. A més, l'eina conté centenars d'imatges; per accedir-hi només cal buscar el nom del dibuix en qüestió, això sí, en anglès. La seva ubicació és la següent:
  1. L'editor de les imatges es troba a l'esquerra del llibre.
  2. L'editor del text, tant de les pàgines del llibre com de les imatges que s'han inclòs, se situa a sota del llibre.
  3. L'editor relacionat amb l'aparença de les pàgines del llibre i de les imatges, es troba ubicat a la dreta.
Una vegada el llibre s'ha acabat, es pot publicar i també enllaçar la seva URL en un bloc o una web. L'autor sempre podrà modificar els seus llibres quan cregui necessari, ja que queda emmagatzemat al propi escriptori.

A més, és important destacar que quan mostres davant de la webcam un marcador, que prèviament s'ha imprès (a la mateixa web es troba present), apareix en la pantalla el llibret que has creat en Realitat Augmentada. Si encara volem ser més perfeccionistes, el llibret creat pot dur una explicació gravada per nosaltres mateixos; per seguir aquest pas (enregistrament de so) cal utilizar l'Screenr. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada