Pàgines

Cercar en aquest blog

divendres, 23 de desembre del 2011

Bubbl.us. L'eina més senzilla per crear un mapa conceptual

Està demostrat que els mapes conceptuals són una eina molt útil per poder ordenar les nostres idees, per aquest motiu, a la xarxa cada vegada es poden trobar més tipus d'eines i programes per desenvolupar aquesta tasca.

El Bubbl.us, segons la meva experiència aportada fins al dia d'avui, és l'eina online més senzilla que he descobert per poder crear un mapa conceptual. Per poder començar a crear l'esquema no cal registrar-se, però si l'usuari vol guardar la feina o descarregar-se-la a l'ordinador, si que es demana el requisit del registre, com és lògic.


Primerament, perquè sigui molt més còmode, recomano donar-se d'alta introduint un nom d'usuari i una contrasenya. (També es demanarà el correu electrònic per si algun dia l'usuari oblidés la contrasenya.

Una vegada acabat aquest procés, ja es pot començar a crear el propi mapa mental. Tot i que està en anglès, visualment, el seu ús és bufar i fer ampolles. Per començar, a la pantalla ja es visualitza un requadre on s'hi llegeix Start here (clicant-hi permet introduir el nom del mapa conceptual). Després, només passant el ratolí al damunt del quadre s'observen dues fletxes; clicant al damunt fa que es creï un nou requadre (o al costat o a sota).

Això és tota la dificultat que presenta l'eina! Us convido a provar-la, no us en penedireu!
Per a més informació, consulteu el manual següent:

Manual de Bubbl.us

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada