Pàgines

Cercar en aquest blog

dilluns, 26 de desembre del 2011

Photopeach. Creació de presentacions online

En els centres educatius, una de les millors maneres de donar vida a les activitats que realitzem a classe és creant i publicant a Internet una presentació amb fotografies, text i música. Una de les aplicacions més senzilles d'utilitzar és l'anomenat Photopeach, el qual permet incorporar, a part de les imatges i del text, qüestionaris dins de la pròpia presentació.

Com totes les eines gratuïtes d'internet, prime-rament l'usu-ari s'ha de registrar a la pàgina. Després ja apareix a la pantalla l'editor de l'eina, on es poden seleccionar les imatges que volem inserir a la presentació que preparem. Aquestes imatges les podem pujar des de l'ordinador, el Facebook, el Picassa o el Flickr, només cal orde- nar-les al gust de l'usuari. Entre les diferents fotografies, la pròpia eina insereix efectes de visualització.


Un cop les imatges ja són descarregades a l'eina, es pot inserir una frase o una pregunta a cada imatge i escollir la reposta correcta. Molt útil per fer repàs a classe. A continuació, es pot buscar una cançó perquè soni durant la presentació, el Photopeach disposa d'una sèrie de melodies, però si es vol que soni una cançó en concret, solament cal obtenir-la a través del Youtube. 

Després de finalitzar tot aquest procés, es clica Finish i la presentació estarà acabada. D'una banda, quedarà guardada a la pàgina, on els diferents usuaris podran comentar-la; d'altra banda, apareix el codi embed per poder-la inserir en un bloc.

A sota us deixo un exemple de presentació amb Photopeach i el tutorial per aprendre'l a utilitzar.

Visionaris de Barcelona on PhotoPeach


PhotoPeach Crear Slide Show en tu Navegador

tutorialvirtual | Myspace Video

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada